Hola a tothom!!

Que tal?

Aquesta és la pàgina del meu diari del dia 11/7/10.

Avui ha jugat Espanya la seva primera final, guanyant-la.

Hem començat dominant, la primera ocasió, de Sergio Ramos, ha estat un xut des de dins l'àrea que ha rebotat a Roben.

A la prorroga, Cesc ha tingut una ocasió semblant a la que havia tingut Roben a la nostra contra, on Iker ha tret un peu, però el porter, Stekelenburg, la parat.

Després, De Jong un jugador taronja, li ha donat una gran patada al pit a Xavi Alonso i una entrada lletja de Heitinga han provocant que els de les tulipes haguessin de jugar amb un menys.
I finalment després de passar tots els nervis, a la prorroga, on alguns ja esperaven els penals, amb un passe de Cesc, Iniesta ha marcat el gol de la Victòria.

Vam començar malament perdent 1-0 contra Suïssa, després van venir 2 gols de Villa, ja culé, contra Hondures, 1 gol de Villa i un altre d'Iniesta ens van donar la Victòria contra Xile, que ens va fer patir fins l'ultim minut escurçant resultat, a quarts vam fer que Cristiano es desesperes dominant el partit i quedant 1-0 amb un gol de "el Gauje", a semifinals contra Paraguai vam guanyar amb un gol de jugada assajada del Barça que van fer servir intel·ligentment Xavi i Puyol.
I finalment a la final a 4 minuts del final de la prorroga el gran Iniesta ha marcat.

Un Iker espectacular ha tret la millor ocasió que ha tingut Holanda.

També "el Niño" s'ha lesionat.

Tots els gols que ha fet Espanya al mundial són de jugadors del Barça. La selecció sembla més el Barça que Espanya.

M'ha agradat el petó de Iker a Sara Carbonero mentre l'estava entrevistant.

Aaaa! i l'última cosa, els d'Holanda eran uns porcs, feien faltes i a sobre protestaven.
Crec que l'arbitre ho hauria de haver parat, l'Iniesta ha quedat ben marcat d'aquest mundial, igual que el Xavi Alonso, que l'hi han marcat els "tacos" al pit.