dimecres, 30 de juny del 2010

Deures de vacances

Aquest estiu els deures de vacances els trobaràs al blog Quin estiu i aquí al blog de la teva classe, Classe del Popeye. Hi haurà jocs, activitats de repàs i d’ampliació, propostes de lectures... i moltes coses més. Recorda les adreces d’aquests blogs:

· Blog Quin estiu: http://quinestiu.blogspot.com

· Blog Classe del Popeye: http://popeyemariner.blogspot.com

Així mateix, et proposem que escriguis un teu diari de l'estiu. Ja saps que es tracta de fer petits textos, ordenats per dies, en què s’explica allò més important que et passa, idees, comentaris, reflexions, pensaments... Aquest diari l'has d'anar ensenyant als pares per tal que et diguin si està bé la lletra, el contingut, etc. Quan vegis que t'ha quedat bé el d'un dia i és interessant, no t'oblidis de posar-ho aquí al blog: amb el seu títol (Diari de... i la data) i sense faltes.

Si encara vols fer més feina, pots comprar-te un quadern de vacances en una llibreria i anar-hi fent les activitats de les diferents àrees.

I, sobretot, no t’oblidis de llegir llibres! La lectura ens ajuda a aprendre i a passar-nos-ho molt bé. Escriu al blog quin llibre estàs llegint i anima’ns a llegir-lo si t’està agradant!

Et desitgem molt bon estiu! A passar-ho bé i a recuperar forces!

Joan

5 comentaris:

  1. Jo estic llegint: Verònica i els pirates de Malàisia. De moment m'està enganxant molt...

    PAULA

    ResponElimina
  2. Joan, els deures que estem fent al bloc contaran a l'institut?
    Els hi passare-ho les notes als mestres de l'institut?

    O alguna cosa així?
    PAULA!!

    ResponElimina
  3. Hola, Paula! Els deures de vacances són perquè més o menys es vagin repassant coses i se'n vagin recordant, es faci servir el cap, fins i tot que distreguin una mica... Ara bé, no dubtis que, a més, a la reunió que farem a l'Institut deixarem clar qui ha treballat durant l'estiu i qui no i amb això allà ja es faran una idea de cadascú. De moment, hi ha molts alumnes que no estan fent els deures del blog. No en sé els motius, però no és gaire bon senyal. Bé, encara tenen més de tres setmanes per fer-los. A veure si s'espavilen!

    Joan

    ResponElimina