dimarts, 9 de març del 2010

L'ENDEMÀ DE LA NEVADA

Havies vist nevar tant al mes de març? Aquestes fotos són d'avui dia 9 de març de 2010, l'endemà de la nevada.

Joan

6 comentaris:

  1. Hola,soc l'Aitor.No havia vist mai tanta neu al mes de març.Cuan em vaig llevar pel matí pensava que estava plovent,però no,estava nevan.

    ResponElimina
  2. Hola,socl'Aitor i no havia vist mai nevar a el mes de març.Va ser genial,m'ho vaig pasar molt bé. Tot i que no m'agrada molt la neu, perquè et mullas i no m'agrada gens ni mica.

    Aítor garcíA tribaldos.
    Santi miguel parez

    ResponElimina
  3. Aitor i Santi: copieu el vostre comentari, esborreu-lo, enganxeu-lo de nou i arregleu-ne les faltes: en feu massa: "socl'Aitor", "març.Va", "genial,m'ho", "pasar" i "mullas"! Cal parar molta atenció abans d'escriure al blog!

    ResponElimina
  4. Hola mola molt las fotos de la neu va caure una molt forta.
    Mónica

    ResponElimina
  5. Hola Mónica, és veritat va ser molt divertit.
    Jo a la tarda cuant va nevar el dilluns, me'n vaig anar a jugar una mica amb la neu, i vaig estar jugant amb la meva germana i la meva veïna.



    ANNA

    ResponElimina
  6. Hola! sóc la Xènia, jo el dilluns estava passant el treball de Borneo a net, i va trucar la mare del Victor i va dir que si es podia venir a jugar amb la neu, el Victor i l'Arnau. Els tres vam pujar a la Balconada i la meva mare va veure que trigavem molt es va espantar molt i quan vaig baixar, estava la meva mare gairebè plorant de l'espantada que estava. Em va castigar per tota la vida!

    XÈNIA

    ResponElimina