diumenge, 28 de febrer del 2010

TREBALL SOBRE “UN ESTIU A BORNEO” (IV)

Un orangutan sorprenent! Mira quina habilitat més curiosa té aquest orangutan de Borneo. A veure si entens les explicacions en anglès que hi ha! No t'oblidis de comentar el vídeo i de relacionar-lo amb la novel·la! Abans del divendres 5 de març!

Teresa i Joan

16 comentaris:

  1. Es molt divertit sobretot per l'ho que fa el orangutan que agafa el menjar i se'l menja .Es molt entretingut .
    Que estan engabiats com en la segona part de la història i tambè estan en un zoo .
    Santi i Aitor garcia.

    ResponElimina
  2. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  3. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  4. És molt divertit, quan xiula perquè li doni els tomàquets. I lo de la relació amb el llibre és, com molt bé diuen el Santi i l'Aitor, que està a un zoo i que està engabiat.


    XÈNIA

    ResponElimina
  5. Es molt divertit,com demana el menjar i xiula.La relació amb el llibre es que esta al zoo i engabiat.


    David

    ResponElimina
  6. El video és molt divaertit,peró les lletrs amb anglès ès una mica complicat d'entendre.El Santi i l'Aitor tenen raó que la relacio amb el llibre ès que estan al zoo i estan egabiats.
    JACOB

    ResponElimina
  7. No és,gaire divertit pero molt interesant,no havia vist mai un simi xiulanr, cuan li proporcionen menjar.L'Aitor i en Santi tenen rao, no és gaire bonic veure orangutans tencats i tristos, i aixo amb cap animal.

    ResponElimina
  8. Teniu raó Aitor i Santi és molt entretingut. Jo tampoc havia vist mai que un simi xiuli demanant menjar. La relació amb el llibre és que estan en un zoo. A mi al veure aquest vídeo m'ha passat com en Martí, trobo que és molt cruel tenir els animals engabiats. També penso que el que fa la Rosa és molt maco.

    Paula

    ResponElimina
  9. Tens raó Paula, jo també trobo que és molt cruel tenir els animals engabiats.
    Aquesta part està relacionada amb la segona part.
    I com menja l'animal :D

    Daniela

    ResponElimina
  10. es molt cruel que tenquin al oranguta pero es molt chulu com xiula i li dona el seño els tomaquets sasembla a la Rosa de un estiu a boreo.




    Josep

    ResponElimina
  11. M'està agradant els comentaris que esteu posant. Us felicito!

    Una crítica: un cop més hi ha qui escriu amb poca atenció i fa un munt d'errors. Per exemple, Josep, el teu text es veu fet molt de pressa i corrents. I això no pots ser! Cal que l'arreglis perquè hi ha veritables bestieses: comences en minúscula, escrius "boreo", "al oranguta", pero", "chulu", "seño", etc.

    Heu de fixar-vos molt més a l'hora d'escriure, no córrer, revisar bé el vostre escrit abans d'enviar-lo, també un cop ja és al blog... Recordeu que això no és un xat o un messenger, sinó un espai d'escola i cal anar molt en compte a no fer gaires errades!

    ResponElimina
  12. A mi també m'agrada l'orangutan Ujan, sobretot m'ha sorprès al xiular, però m'ha fet una mica de llàstima al estar tancat a la gàbia quan podria estar amb els seus amics i familiars a la selva.

    Victor

    ResponElimina
  13. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  14. A mi també m'agradat el video. Però m'ha fet una mica de llàstima quan el orangutan estava tencat dins la gàbia. Crec que té una mica de rao el Martí.


    Núria

    ResponElimina
  15. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  16. A mi m'ha semblat molt crouel dixarlo en una gabia i per aixo s'asembla a la segona part del llibre.


    Najwa

    ResponElimina